De woningen

Verschillende types

Bij alle woningen is er ruimte voor individuele invulling in samenspraak met onze architecten van Archi3o. Het casco van het huis staat vast en dat wordt collectief gebouwd. Zelfwerkzaamheid in afwerking behoort tot de mogelijkheden.

Type A huizen zijn lager dan het type B en hebben een halve bovenverdieping. Type B huizen zijn de gezinswoningen met een volwaardige bovenverdieping inclusief bergzolder. Alle hoekwoningen hebben een berging van 5 M2 aan huis. De tussenwoningen hebben een berging elders op het terrein.

Prijzen

Anders dan in geval van ‘normale’ projectontwikkeling ontwikkelen de leden van De Woongaard zelf dit project, als CPO (Collectief Particulier Opdrachtgeverschap). Wij bouwen de huizen dus in eigen beheer én voor eigen risico.
*De indicatieve prijzen die hieronder zijn vermeld zijn dan ook geen verkoopprijzen. Deze zijn slechts de uitkomst van berekeningen op basis van de huidige begroting. De uiteindelijke benodigde bedragen kunnen hiervan afwijken!

Type A1/A2

Het type A1/A2 is geschikt voor een 1 à 2 persoons huishouden. Vanwege de halve bovenverdieping ontstaat een vide die mogelijk als werkplek gebruikt kan worden met uitzicht op de benedenverdieping. Type A1 is een hoekwoning zonder uitbouw en type A2 is een tussenwoning.

Richtprijs: € 235.000*

Type A3

Type A3 is de ruimere hoekwoning binnen deze A-klasse. A3 heeft een uitbouw aan de benedenverdieping, waardoor levensloop bestendig wonen tot de opties behoort. Deze woning is geschikt voor een gezin of een 1 à 2 persoons huishouden.

Richtprijs: € 311.000*

Type B1/B2

Type B1/B2 zijn de gezinswoningen zonder uitbouw aan de benedenverdieping. De Type B woningen zijn gereserveerd voor gezinnen met inwonende kinderen. Type B1 is de hoekwoning zonder uitbouw aan de benedenverdieping en type B2 is de tussenwoning.

Richtprijs: € 260.000*

Type B3

Type B3 is de ruimste woning van alle woningen. Het is een hoekwoning met uitbouw aan de benedenverdieping. Ook deze zijn gereserveerd voor gezinnen met inwonende kinderen. Vanwege de uitbouw is ook een kantoor of praktijkruimte aan huis te realiseren.

Richtprijs: € 354.000*