Beschikbare woningen

Woningen

Genummerde woningen zijn nog beschikbaar!
Zie details per woning op deze pagina

Verschillende types

Bij alle woningen is er ruimte voor individuele invulling in samenspraak met onze architecten van Archi3o. Het casco van het huis inclusief deur en raamopeningen staat vast en dat wordt collectief gebouwd. Zelfwerkzaamheid in afwerking behoort tot de mogelijkheden.

Type A huizen zijn lager dan het type B en hebben een halve bovenverdieping. Type B huizen zijn de gezinswoningen met een volwaardige bovenverdieping, waar optioneel een zoldervliering is te realiseren Alle hoekwoningen hebben een berging van 5 M2 aan huis. De tussenwoningen hebben een berging elders op het terrein.

Prijzen

Anders dan in geval van ‘normale’ projectontwikkeling ontwikkelen de leden van De Woongaard zelf dit project, als CPO (Collectief Particulier Opdrachtgeverschap). Wij bouwen de huizen dus in eigen beheer én voor eigen risico.
*De indicatieve prijzen die hieronder zijn vermeld zijn dan ook geen verkoopprijzen. Deze zijn slechts de uitkomst van berekeningen op basis van de huidige begroting. De uiteindelijke benodigde bedragen kunnen hiervan afwijken!

Energieneutraal & gezond binnenklimaat

Het huis is energieneutraal. Zo liggen er op de zuidzijde van het dak zonnepanelen en -collectoren en op de noordzijde en uitbouw een sedumdak. Ook is er in het ontwerp veel rekening gehouden met de realisatie van een gezond binnenklimaat. De woning beschikt dan ook over een zomernacht-ventilatieluik; in een hete zomer kan het gehele luchtvolume van de woning in korte tijd een aantal keren ververst worden met koele lucht, zonder lawaai als van een airco.

Achter het huis is de keuze mogelijk om een pergola, veranda of serre aan te bouwen. Voor een serre moet er wel een fundering komen.

B-hoekwoning

Er zijn nog maar 1 woning van dit type beschikbaar! Deze woningen worden gebouwd als hoekwoning van 140m2. Het casco van het huis, inclusief deur- en raamopeningen, staat vast en wordt collectief gebouwd. Zelfwerkzaamheid in de afwerking behoort tot de mogelijkheden, waarmee kosten bespaard kunnen worden. Ruimte voor individuele invulling van de binnenzijde van de woning gaat in samenspraak met onze architecten van Archi3o.

Globale indeling woning 3

Vanuit de hal kom je binnen in de open keuken. De woonkamer en keuken hebben een gezamenlijke oppervlakte van 56 m2. De open keuken is op het zuiden gelegen, waar je via openslaande deuren het privéterras op kan. De keuken zit niet bij de prijs inbegrepen, alleen de aansluitingen zijn mee gecalculeerd in de prijs. Alle woningen maken een pergola boven het terras die optioneel tot veranda of serre te maken is.

Een berging van 5m2 aan huis is inclusief. Onder de trap bevindt zich een warmtepomp en een buffervat voor de verwarming van het water voor onder andere de vloerverwarming.

Op de bovenverdieping zijn 3 slaapkamers en 1 badkamer. De twee slaapkamers op het noorden hebben in de nok een hoogte van 4.70 meter, waardoor het mogelijk is zelf een slaapvide te creëren. De grootste slaapkamer op het zuiden is 16 m2. Het sanitair en de look-en-feel van de badkamer kun je zelf bepalen.

De mogelijkheid bestaat om als kopersoptie een bergzolder in te richten middels een vliering.

Richtprijs kavel 3: € 376.000*

Omdat we diversiteit binnen De Woongaard belangrijk vinden, hebben we bij de B-woningen de voorkeur voor gezinnen.

*Door middel van zelfwerkzaamheid kan de prijs verlaagd worden.

B-tussenwoning

Nog 1 beschikbaar

Deze tussenwoning is ideaal voor gezinnen en met name starters, want in dit broertje van de B-hoekwoning is heel wat te realiseren

Deze woningen worden gebouwd als tussenwoning van 108m2. Het casco van het huis, inclusief deur- en raamopeningen, staat vast en wordt collectief gebouwd. Zelfwerkzaamheid in de afwerking behoort tot de mogelijkheden, waarmee kosten bespaard kunnen worden. Ruimte voor individuele invulling van de binnenzijde van de woning gaat in samenspraak met onze architecten van Archi3o.

Globale indeling woning 19

De grote open leefkeuken is ingedeeld op het zuiden met openslaande deuren naar de veranda of pergola (net wat je wil).  Boven zijn er drie slaapkamers en een badkamer met raam en ruimte voor een douche én een ligbad.

De twee slaapkamers op het noorden hebben in de nok een hoogte van 4.70 meter. Hierdoor is het mogelijk zelf een slaapvide te creëren. De grootste slaapkamer op het zuiden is 16 m2. Het sanitair en de look-en-feel van de badkamer kun je zelf bepalen.

De mogelijkheid bestaat om als kopersoptie een bergzolder in te richten middels een vliering.

Bij de woning behoort ook een berging van 5m2, deze bevindt zich in het gemeenschappelijk gebouw op het terrein. Onder de trap bevindt zich een warmtepomp en een buffervat voor de verwarming van het water voor onder andere vloerverwarming

Richtprijs: € 288.000*

Omdat we diversiteit binnen De Woongaard belangrijk vinden, hebben we bij de B-woningen de voorkeur voor gezinnen.

*Door middel van zelfwerkzaamheid kan de prijs verlaagd worden.

A-hoekwoning

Niet meer beschikbaar

De A hoekwoningen zijn de meest flexibele woningen van allemaal, ze zijn zowel geschikt voor gezinnen als voor een 1 à 2 persoons huishouden. Deze woningen hebben een halve bovenverdieping.

A-tussenwoning

Niet meer beschikbaar

Het type A1/A2 is geschikt voor een 1 à 2 persoons huishouden. Vanwege de halve bovenverdieping ontstaat een vide die mogelijk als werkplek gebruikt kan worden met uitzicht op de benedenverdieping. Type A1 is een hoekwoning zonder uitbouw en type A2 is een tussenwoning.

Richtprijs: € 259.000*

De Woongaard wordt mede mogelijk gemaakt door

Logo Syneff Consult
Logo Boogert
Logo Archi3o