In verband met de coronacrisis houden we de informatiebijeenkomsten online. De eerstvolgende is 5 februari. Inschrijven →
 

De woningen

Verschillende types

Bij alle woningen is er ruimte voor individuele invulling in samenspraak met onze architecten van Archi3o. Het casco van het huis inclusief deur en raamopeningen staat vast en dat wordt collectief gebouwd. Zelfwerkzaamheid in afwerking behoort tot de mogelijkheden.

Type A huizen zijn lager dan het type B en hebben een halve bovenverdieping. Type B huizen zijn de gezinswoningen met een volwaardige bovenverdieping inclusief bergzolder. Alle hoekwoningen hebben een berging van 5 M2 aan huis. De tussenwoningen hebben een berging elders op het terrein.

Prijzen

Anders dan in geval van ‘normale’ projectontwikkeling ontwikkelen de leden van De Woongaard zelf dit project, als CPO (Collectief Particulier Opdrachtgeverschap). Wij bouwen de huizen dus in eigen beheer én voor eigen risico.
*De indicatieve prijzen die hieronder zijn vermeld zijn dan ook geen verkoopprijzen. Deze zijn slechts de uitkomst van berekeningen op basis van de huidige begroting. De uiteindelijke benodigde bedragen kunnen hiervan afwijken!

Energieneutraal & gezond binnenklimaat

Het huis is energieneutraal. Zo liggen er op de zuidzijde van het dak zonnepanelen en -collectoren en op de noordzijde en uitbouw een sedumdak. Ook is er in het ontwerp veel rekening gehouden met de realisatie van een gezond binnenklimaat. De woning beschikt dan ook over een zomernacht-ventilatieluik; in een hete zomer kan het gehele luchtvolume van de woning in korte tijd een aantal keren ververst worden met koele lucht, zonder lawaai als van een airco.

Achter het huis is de keuze mogelijk om een pergola, veranda of serre aan te bouwen. Voor een serre moet er wel een fundering komen.

B-hoekwoning

Nog 2 woningen van dit type beschikbaar! Deze woningen worden gebouwd als hoekwoning van 140m2. Het casco van het huis, inclusief deur- en raamopeningen, staat vast en wordt collectief gebouwd. Zelfwerkzaamheid in afwerking behoort tot de mogelijkheden. Ruimte voor individuele invulling van de binnenzijde van de woning gaat in samenspraak met onze architecten van Archi3o.

Globale indeling

Vanuit de hal kom je in een grote woonkamer met open keuken. Er is de mogelijkheid om in de uitbouw op de begane grond een eigen praktijkruimte of werkkamer in te richten, maar je kan die ook betrekken in de woonkamer.

Een berging van 5m2 aan huis is inclusief. Onder de trap bevindt zich een warmtepomp en een buffervat voor de verwarming van het water voor onder andere de vloerverwarming.

Boven is de positie van de badkamer ingetekend, maar de andere kamers kunnen naar wens ingericht worden. Je kan er bijvoorbeeld voor kiezen om twee grote slaapkamers te creëren, maar door de plaatsing van extra muren, kunnen er ook vier slaapkamers gemaakt worden. Het sanitair en de look-en-feel van de badkamer is nog zelf te bepalen.

Tevens zijn er mogelijkheden om als kopersoptie een bergzolder in te richten middels een vliering.

Richtprijs: € 354.000*

B-tussenwoning

Nog 2 beschikbaar

Deze tussenwoning is ideaal voor gezinnen en met name starters, want in dit broertje van de B-hoekwoning is heel wat te realiseren. Deze woning heeft een grote open leefkeuken op het zuiden met openslaande deuren naar de veranda of pergola (net wat je wil). Boven zijn er drie slaapkamers en een badkamer met raam en ruimte voor een douche én een ligbad.

Onder de trap bevindt zich een warmtepomp en een buffervat voor de verwarming van het water voor onder andere vloerverwarming. Voor deze woning is er de mogelijkheid om als kopersoptie een bergzolder in te richten.

Bij de woning behoort ook een berging van 5m2, deze bevindt zich in het gemeenschappelijk gebouw op het terrein.

Omdat we diversiteit binnen De Woongaard belangrijk vinden, is deze woning bestemd voor gezinnen.

Richtprijs: € 260.000*

A-hoekwoning

Nog 1 beschikbaar

De meest flexible woning van allemaal: zowel geschikt voor gezinnen als voor een 1 à 2 persoons huishouden. Beneden vind je een ruime woonkamer met open keuken en openslaande tuindeuren op het zuiden. Deze woning is generatiebestendig, want er is beneden ook een slaapkamer en badkamer gerealiseerd. Boven bevindt zich een grote vide, dat een ideale lichte werkruimte is. Ook is hier nog een slaapkamer te vinden die eventueel tot twee kleinere slaapkamers om te bouwen is.

De berging van 5m2 aan huis is inclusief. Onder de trap bevindt zich een warmtepomp en een buffervat voor de verwarming van het water voor onder andere vloerverwarming.

Er zijn momenteel meerdere aspirantleden voor deze woning

Richtprijs: € 311.000*

Interesse? Schrijf je in voor de webinar op 4 januari 2021 en kom alles te weten over deze woningen.

A-tussenwoning

Niet meer beschikbaar

Het type A1/A2 is geschikt voor een 1 à 2 persoons huishouden. Vanwege de halve bovenverdieping ontstaat een vide die mogelijk als werkplek gebruikt kan worden met uitzicht op de benedenverdieping. Type A1 is een hoekwoning zonder uitbouw en type A2 is een tussenwoning.

Richtprijs: € 235.000*