Inschrijven informatiebijeenkomst

Maandag 12 oktober (Let op: de weekdag in het krantenbericht van de Faam staat verkeerd) houdt De Woongaard een informatiebijeenkomst voor omwonenden en belangstellenden voor de ontwikkelplannen op de locatie van de boomgaard ter hoogte van de Vrouwenpolderseweg 26 te Serooskerke.

 

De informatiebijeenkomst is voor de iedereen toegangelijk en wordt om 20:00 gehouden in het Dorpshuis De Zandput, Zandput 5 Serooskerke. Tijdens de bijeenkomst wordt u op de hoogte gebracht van de plannen, het bijbehorende tijdspad en is er ruimte om vragen te stellen.

 

In verband met de Corona-maatregelen vragen wij u om zich vooraf te registeren. Dit kan via het onderstaande formulier.

 

Inschrijfformulier

  • In verband met de verscherpte Corona-maatregelen willen we u de optie aanbieden om niet fysiek de informatiebijeenkomst bij te wonen, maar digitaal meer informatie over de ontwikkelplannen te ontvangen en antwoorden op uw vragen te krijgen.

    Afhankelijk van de hoeveelheid aanvragen hiervoor houden we naast de fysieke informatiebijeenkomst een online informatiebijeenkomst of nemen we op een andere digitale wijze contact met u op.

    Vink het onderstaande vakje aan als dit van toepassing voor u is.

  • Wij willen uw vragen tijdens de informatiebijeenkomst zo goed mogelijk beantwoorden. Weet u al vragen die u tijdens de informatiebijeenkomst wil stellen? Deel ze vast, dan bereiden wij ons voor om uw vraag zo goed mogelijk te beantwoorden.
  • Uw contactgegevens worden enkel gebruikt voor de naleving van de Corona-regels en zullen niet gebruikt┬á worden voor toekomstige informatie over het project of reclamedoeleinden. 14 dagen na de informatiebijeenkomst worden uw gegevens verwijderd uit onze database.