Duurzaam en sociaal wonen in Serooskerke Walcheren

Geen woningen meer beschikbaar. blijf op de hoogte via de nieuwsbrief

Inschrijven Nieuwsbrief
De Woongaard collage huizen en voedselbos

Wat is de woongaard?

De Woongaard is een duurzaam woonproject op Walcheren. Deze ecowijk is gelegen in een boomgaard, dicht bij bos, zee en strand, maar ook de stad Middelburg is om de hoek.

Een plek met veel speelruimte voor kinderen en een grote eetbare tuin. Waar gezinnen, stellen en singles wonen. Jong en oud door elkaar. Waar je huis je privéruimte is en je samen eigenaar bent van de grond en gedeelde voorzieningen.

Van en door bewoners

In De Woongaard deel je meer dan alleen de straatnaam. Samen bouwen we aan een ecologische woonwijk die een thuis biedt voor alle mensen maar ook een plek is waar flora en fauna de ruimte krijgen. Deel je deze visie en wil je meebouwen aan een duurzame toekomst? Dat komt goed uit, er zijn nog woningen beschikbaar voor gezinnen, stellen en singles.

Deze webinar is gemaakt om kennis te maken met de Woongaard, om te kijken of dit project interessant voor je is en om vragen te stellen.

Hoe neem je deel aan de webinar?

  1. Schrijf je in via het bovenstaande formulier.
  2. Op de datum van de webinar ontvang je in je inbox een link naar de webinar. Om 20:00 uur ’s avonds kan je live de webinar volgen.
  3. Tijdens de presentatie kan je vragen stellen in de chat.

Komt de datum niet uit? Schrijf je toch in om later de webinar terug te kijken. Heb je dan vragen? Stel ze via de mail info@dewoongaard.info

Waarom doen anderen mee?

Strandpaaltjes op Walcheren

Dichtbij strand, bos en de stad

Zonnen op de stranden van Oostkappele? Wandelen tussen de bomen en de duinen van natuurgebied Oranjezon? Een avond uit in Middelburg? Allemaal bereikbaar in 20 minuten fietsen.

Iedere woning is uniek

Kies 1 van de 6 basiswoningen en ontwerp samen met de architect jouw woondroom.

Energieneutraal, duurzaam en lokaal

Onze architecten zijn experts in duurzaam bouwen.

Sociaal vanaf de grond

Een ecowijk met een gezamenlijke eetbare tuin, permacultuur en speelruimte voor kinderen.

25

Woningen

14000

M2

10000

M2 Groen

De Woongaard wordt mede mogelijk gemaakt door