Aanmelden rondleiding De Woongaard

Zaterdag 17 juli 2021 13:00

De Woongaard collage huizen en voedselbos

Wat is de woongaard?

De Woongaard is een duurzaam woonproject op Walcheren. Deze ecowijk is gelegen in een boomgaard, dicht bij bos, zee en strand, maar ook de stad Middelburg is om de hoek.

Een plek met veel speelruimte voor kinderen en een grote eetbare tuin. Waar gezinnen, stellen en singles wonen. Jong en oud door elkaar. Waar je huis je privéruimte is en je samen eigenaar bent van de grond en gedeelde voorzieningen.

Van en door bewoners

In De Woongaard deel je meer dan alleen de straatnaam. Samen bouwen we aan een ecologische woonwijk die een thuis biedt voor alle mensen maar ook een plek is waar flora en fauna de ruimte krijgen. Deel je deze visie en wil je meebouwen aan een duurzame toekomst? Dat komt goed uit, er zijn nog woningen beschikbaar voor gezinnen, stellen en singles.

Deze rondleiding is gemaakt om kennis te maken met de Woongaard, om te kijken of dit project interessant voor je is en om vragen te stellen.

Rondleiding locatie De Woongaard

Denk je er na om te wonen in De Woongaard? Kom dan naar de rondleiding op 17 juli naar de perenboomgaard in Serooskerke. In deze perenboomgaard zal deze ecowijk vorm krijgen, waardoor je precies kan zien waar je gaat wonen. Tijdens de rondleiding zullen we meer vertellen over het project, is er ruimte om vragen te stellen en je toekomstige buren te leren kennen.

Voor aanvang van de rondleiding ontvang je nog een digitale brochure met meer informatie over De Woongaard en de woning nummer 24.

Aanmelden kan via het onderstaande formulier.

Aanmelden rondleiding zaterdag 17 juli 13:00

  • Heb je al een specifieke vraag voorafgaand aan de rondleiding, laat het hier weten.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Strandpaaltjes op Walcheren

Dichtbij strand, bos en de stad

Zonnen op de stranden van Oostkappele? Wandelen tussen de bomen en de duinen van natuurgebied Oranjezon? Een avond uit in Middelburg? Allemaal bereikbaar in 20 minuten fietsen.

Iedere woning is uniek

Kies 1 van de 6 basiswoningen en ontwerp samen met de architect jouw woondroom.

Energieneutraal, duurzaam en lokaal

Onze architecten zijn experts in duurzaam bouwen.

Sociaal vanaf de grond

Een ecowijk met een gezamenlijke eetbare tuin, permacultuur en speelruimte voor kinderen.

Waarom doen anderen mee?

25

Woningen

14000

M2

10000

M2 Groen

De Woongaard wordt mede mogelijk gemaakt door