Meedoen

Interesse om bewoner te worden van De Woongaard?

Ziet u zichzelf als toekomstige bewoner binnen dit duurzame woonproject? Tijdens de informatieavond krijgt u een presentatie over de huidige stand van zaken en onze ambities. Ook zullen er meerdere leden van de woongaard aanwezig zijn, zodat u kunt kennismaken met ons en al uw vragen kunt stellen.
De volgende datum van deze avond is Maandag 9 December om 19:30, locatie “het Koffiepand” te Middelburg. http://hetkoffiepand.nl Korte Geere 19.

Op de hoogte blijven als belangstellende?

Een aantal malen per jaar versturen wij een Nieuwsbrief waarvoor u zich hier aan kunt melden.

Vrienden van De Woongaard

Participeren zonder lid te worden?
Draagt u ons project een warm hart toe maar wilt u niet wonen in De Woongaard dan bestaat de mogelijkheid om Vriend van De Woongaard te worden.
Vrienden kunnen op verschillende manieren bijdragen:

  • Promotie van De Woongaard via FaceBook of doorsturen van onze Nieuwsbrief.
  • Financieel bijdragen aan de totstandkoming van het project. We denken dan vooral aan de totstandkoming van de gemeenschappelijke voorzieningen zoals de groene buitenruimte en het gemeenschappelijk gebouw.
  • Via het delen van kennis en mankracht die nodig om ons project te realiseren. Wij denken bij kennis aan mensen met kennis op gebieden die nodig is om tot realisatie van het project te komen. Juridische kennis, kennis op het gebied van duurzaam bouwen, permacultuur, enz. Mankracht zal vooral in de bouwfase nodig zijn wanneer het terrein bouwrijp gemaakt moet worden en we veel zelfwerkzaamheid willen verrichten.