Meedoen

Interesse om bewoner te worden van De Woongaard?

Op dit moment zijn nog niet alle woningen verkocht.
Eén keer per maand informeren wij nieuwe (aspirant) leden na afloop van onze ledenvergadering. Via een 5 stappenplan tot lidmaatschap geven wij alle informatie die nodig is om aan te kunnen sluiten bij de reeds aanwezige leden. Daarnaast geven we deze informatie ook regelmatig op andere momenten. Voor data zie actueel of stuur een berichtje via het contactformulier.
Wie lid is praat en beslist mee over hoe De Woongaard er uit komt te zien.

Op de hoogte blijven als belangstellende?

Een aantal malen per jaar versturen wij een Nieuwsbrief waarvoor u zich hier aan kunt melden.

Vrienden van De Woongaard

Participeren zonder lid te worden?
Draagt u ons project een warm hart toe maar wilt u niet wonen in De Woongaard dan bestaat de mogelijkheid om Vriend van De Woongaard te worden.
Vrienden kunnen op verschillende manieren bijdragen:

  • Promotie van De Woongaard via FaceBook of doorsturen van onze Nieuwsbrief.
  • Financieel bijdragen aan de totstandkoming van het project. We denken dan vooral aan de totstandkoming van de gemeenschappelijke voorzieningen zoals de groene buitenruimte en het gemeenschappelijk gebouw.
  • Via het delen van kennis en mankracht die nodig om ons project te realiseren. Wij denken bij kennis aan mensen met kennis op gebieden die nodig is om tot realisatie van het project te komen. Juridische kennis, kennis op het gebied van duurzaam bouwen, permacultuur, enz. Mankracht zal vooral in de bouwfase nodig zijn wanneer het terrein bouwrijp gemaakt moet worden en we veel zelfwerkzaamheid willen verrichten.