Over

Wie zijn wij?

Wij zijn een groep enthousiaste en creatieve mensen die hard werken om De Woongaard te realiseren. Gezinnen, singles en stellen. Jong en oud. Iedere maand komen we bij elkaar om vorm te geven aan onze plannen.

Daarnaast maken we allemaal onderdeel uit van een team met eigen specifieke taken: bestuur, team financieel/juridisch, team bouw, team PR, team groene ruimte en team sociaal.

Foto’s door Gwendolyn Pieters fotografie

Kaart van nederland met reistijd voor verschillend steden

Locatie De Woongaard

De Woongaard ligt aan de rand van het dorp Serooskerke. Een goed bereikbaar dorp op Walcheren waar veel voorzieningen zijn zoals een basisschool, sportverenigingen, een openlucht zwembad, een sportschool, diverse winkels waaronder een supermarkt, een huisarts en een fysiotherapeut.

Serooskerke ligt direct aan de N57 die onderdeel uitmaakt van de Dammenroute richting Zuid Holland en de steden Middelburg, Vlissingen en Goes.
Op korte afstand van het dorp bevinden zich de stranden van Oostkapelle en Vrouwenpolder en de natuurgebieden “Oranjezon” en “De Manteling”.

De Woongaard wordt gebouwd in een voormalige perenboomgaard van 1,4 hectare, die omheint wordt door een windsingel van elzenbomen. Een beschut terrein waar de boomgaard deels intact gehouden wordt.

Mooi Walcheren

Stand van Zaken

Ons woonproject gaat zich vestigen in een oude perenboomgaard in Serooskerke. De koopovereenkomst van de boomgaard is getekend op 24 Oktober 2019. De huidige stand van zaken lees je Hier. 

De Woongaard wordt mede mogelijk gemaakt door